Så börjar det ...!

"Helt omedvetna om vilket fantastiskt äventyr som håller på att äga rum. Under 9 veckor kommer en minibuss, med 8 platser, att vara vårt hem, faktiskt vårt enda hem ... Och vårt enda löfte till oss själva, på denna resa, är att hålla oss helt öppna för 'vår intuition och nya fantastiska upplevelser ...' Och gissa om vi gjorde! "

Vi är redo, är du ...?

För info hur du läser din E-Bok se längre ner.

"Fantastisk läsning!
Så inspirerande och inlevelserik att man faktiskt själv kändes som en medpassagerare på resan. Vilken livsstil och vilket underbart sätt att tänka på. Kändes som boken var full av lärorika visdomsord om livet att ta till sig. Mycket välskriven och ljuvliga bilder. Boken blev så levande på något sätt. Verkligen så jag hade behövt lära mig att se på livet och människor."
Anne

Boken på vår sida är publicerad i format epub och kan läsas direkt i iBooks / Böcker på Mac / iPad / iPhone.

För övriga:
1) Registrera ett konto hos Adobe på www.adobe.com

För PC/Mac rekommenderas Adobe Digital Editions som är gratis och kan laddas hem via: http://www.adobe.com/se/solutions/ebook/digital-editions/download.html

Om boken ska läsas på mobila enheter finns gratisappen Aldiko till både Android- och Apple-enheter och kan laddas hem från deras hemsida: www.aldiko.com

Ta plats på vårt äventyr ...!

1

minibuss

63

dagar

26

äventyr

257

bilder

Om Boken

Vi känner att det är dags för en ny förändring och lusten, för ännu ett nytt äventyr, ökar.

För att kunna öppna en ny dörr, en ny öppning till det okända, fattar vi beslutet att stänga en annan.

Vi kom till Mallorca för att starta ett nytt kapitel i vårt liv, ett äventyrligt sådant och plötsligt känner vi ett nytt kall. Vi vill känna oss ännu lättare och kunna resa med ännu färre saker och få ännu större upplevelser.

Detta är en berättelse om en transformativ resa, en modig familj, med många spontana upplevelser, storslagen natur, intuitiv vägledning och inspirerande möten. En resa där vi är ”ett med naturen”, oss själva och med andra vackra människor, som passerar vår väg. Vi lever från dag till dag och vi tar bara med oss det vi kommer att använda; några nödvändigheter, vilket ger oss en ännu större möjlighet att leva med lätthet.

Jag har väntat sååå länge på att få berätta den här historien, eftersom den verkligen förändrade vårt sätt att se och omfamna livet. Denna resa är nästan som en existensiell upplevelse. Jag kan inte sluta fråga mig själv:
Varför föds vi in i den här världen, om inte för att skapa kärleksfulla relationer och expandera våra livserfarenheter genom att låta vår (Spontaneous), (Curious) and (Courageous) Awareness always lead the way!"

Be "Sporadious"!
Kristina

Om Författarinnan

Kristina är en helhjärtad och modig livsutforskare, visionär och författarinna, med en absolut och fantastisk kärlek till livet!

Runt 40 kom hennes uppvaknande. Att uppleva hjärnstress blev hennes väckarklocka, vilken bidrog till att fatta två beslut som skulle förändra henne och hennes familjs liv; sälja nästa allt och flytta till Mallorca (med sina två barn och man) och därefter göra denna fantastiska rundresa i USA.

Dessa omskakande men fantastiska livserfarenheter har fått henne att känna sig än mer levande och hennes ostoppbara nyfikenhet har fyllt ett syfte; ”att skapa förståelse för livet som en resa, med spontant lärande och möjligheter att skapa spännande expansion och inte bara fungera som separata destinationer”.

Kristina är övertygad om att vi alla har förmågan att skapa vår egen verklighet. Hennes önskan för dig är att få bli inspirerad, att se möjligheter där det finns utmaningar och att öppna upp för att leva livet i harmoni med ditt eget hjärtas önskningar. Utforska och tillåt dig att överraskas och förvånas över vad du kan skapa om du bara öppnar upp dig för det.

signatur Kristina

Att försöka kan aldrig bli ett misslyckande om det är en styrka att vara modig och helhjärtad.”

Kristina lindström

Kontakta oss

Lämna oss ett meddelande så återkommer vi till dig ...

  • kristina@bringyoursoul.se
  • www.bringyoursoul.se

© 2020 BringYourSoul. All Rights Reserved